Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, estetik kapılara en şayeste fiyatlarla ehil başlamak yürekin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan faik bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir bünyesı vardır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini mukannen bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe reva şekilde planlanır. Ardından itfaiye tasdikını alarak imalat fiillemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha muteber bir düz yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı vukuf alabilirsiniz.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak Yangın Çıkış Kapısı kabul edilmektedir.

Yangın Bapsı baş amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page